Utolsó kommentek

Jelenleg itt aktív:

A Tudózsidó napi hírlevele

Email címed:

| Előnézet | Archívum


Bolondóra: A Mazsihisz bukott magyar miniszterelnökökért viszi utcára a zsidókat

2010.11.19. 12:13 tudózsidó

"Demonstrációra hívjuk mindazokat akik méltósággal és tisztelettel kívánnak emlékezni Károlyi Mihályra1 és felháborítónak tartják a nyíltan történelemhamisító és antiszemita szoborgyalázást.

Támogató: Mazsihisz2, Magyar Demokraikus3 Charta 20084" tovább

1 Nagykárolyi gróf Károlyi Mihály miniszterelnök, az első magyar köztársasági elnök, emigráns baloldali, másfél évig a Rákosi-rezsim „útitársa” volt (wikipédia)

2 A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (röviden Mazsihisz) zsidó vallási szervezet (wikipédia).

3 sic!

4 A Magyar Demokratikus Charta Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök kezdeményezésére 2008. szeptember 6-án létrejött magyarországi politikai szervezet (wikipédia)

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://tudozsido.blog.hu/api/trackback/id/tr62459127

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Antifasiszták demonstráltak a Károlyi-szobornál 2010.11.22. 14:54:01

Károlyi Mihály szobrának „meggyalázása” miatt tüntettek antifasiszta szervezetek vasárnap délután Budapesten. A „Hit, illúziók nélkül” elnevezésű rendezvényen mintegy félezren vettek részt. Az eseményen felszólalt Feldmájer Péter, Márton László és Tamás G…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása